Spillomvisning

Jernbaneattraksjon

  • Bli en jernbaneentreprenør og bygg imperiet ditt.
  • For på nye lokomotiver kontinuerlig og før attraksjonen av stadig utviklende teknologier - damp, diesel, elektrisk.
  • Utvid jernbanesystemet ditt og åpne de mest lukrative rutene.

 
 
 
 
 
 
 
Spill nå

Rail Nation – Full fart fremover

Jernbanetiltrekning – Millioner av fans over hele verden vier fritiden sin til fascinasjone og nytelsen av spor, lokomotiver og ruter. Populære brettspill, dataspill og til og med TV-serier handler om jernbaner – dog har ikke, før nå, noen nettspill klart å fascinere publikumet.

I Rail Nation gis alle interesserte strategispillere og jernbanefans muligheten til å starte opp sitt eget jernbaneselskap, forvalte transporter på en daglig basis og slå seg sammen med foreninger for å endelig bli den vinnende spilleren eller gruppen av spillere.

Steden kunnen alleen groeien als ze voldoende bevoorraad worden met de goederen en passagiers die benodigd zijn.

Siden det å være konstant på farten er nøkkelen i et jernbaneselskap, er et dynamisk territoriekart, inkludert 3D-togmodeller, en sentral del av spillet. Det er kritisk for hver jenbanemagnat å øke sin egen prestisje og formue og også den til foreningen sin som er i direkte konkurranse med rivaliserende foreninger. Kalkuleringen av togruter og varepriser foregår i sanntid. Effektive planer for transport av totalt 48 forskjellige varer må planlegges og vedlikeholdes. Voksende inntekter vil la spillere utvikle togflåten som består av 36 forskjellige damp-, diesel- og elektriske lokomotiver og 48 forskjellige typer vogner.

I løpet av spillet kan varer transporteres til et voksende antall byer og spillere kan ta del i transportkonkurranser og la togene kjøre om kapp med andre. Eksklusive lisenser tillater ytterligere omsetning. Utpekte leveranser til byer kan også ha en varig påvirkning på utviklingen deres.

In het stationsgebied moet je in de infrastructuur investeren.

Overse aldri infrastrukturen til togstasjonen din. Gjennom muligheten til å grunnlegge foreninger, fremhever Rail Nation samarbeid mellom venner, medspillere og muligens også rivaler. Sammen kan, for eksempel, viktige arbeidere ansettes i spillet. Totalt konkurrerer tusenvis av spillere med og mot hverandre på serveren.

Med enkle kontroller og en omfatte veiledning, gir Rail Nation deg en jevn inngang til spillet uten å avsløre avanserte alternativer for strateger. En spillerunde planlegges å vare mellom 3 og 4 måneder. Den består av seks etterfølgende jernbaneperioder fulgt av et sluttspill hvor alle spillerne konkurrerer med sitt eget jernbaneselskap mot hverandre i den endelige kampen.

Zonder het onderzoeken van nieuwe locomotieven en upgrades kom je niet ver in het spel.

Rail Nation kan spilles gratis i alle vanlige nettlesere. For kun et par dollar i måneden, vil premiumbrukere være i stand til å dra nytte av et antall forskjellige goder som lar dem gjøre lokomotivene sine mer effektive.

Rail Nation-fakta

Utgiver: Travian Games GmbH
Utvikler: Bright Future GmbH
Type: Gratis nettleserspill, krever Flash
Genre: Jernbanestrategi
Online siden: Åpen beta siden januar 2003

Spilldata

  • 113 lokomotivoppgraderinger
  • 50 byer per kart
  • 1708 industrier per kart
  • Ca. 500 avatargrafikker
  • 11 stasjonsbygninger med 294 nivåoppgraderinger
  • 120 arbeidere
  • 25 spillere per forening