Tips og triks

Er du en ny spiller som trenger hjelp med å komme i gang? Eller en erfaren veteran som ønsker å optimalisere spillestilen sin? Her finner du en rekke hendige tips til spillet.
Kjære spillereI Rail Nation betyr én ting mer enn det meste: lagånd! Sett bort fra målet om å bygge et jernbaneimperium, så kommer du til å oppdage at dette ikke lett lar seg gjøre alene. Så jobb sammen i organisasjoner, byer og til og med megabyer. En god strategi, gode avtaler og vennlig samarbeid skaper en unik følelse av samhold som leder deg frem til suksess. Og, viktigst av alt, gir det Rail Nation en ekstraordinær sjarm og mye moro. Jeg ønsker dere alle mye moro med Rail Nation! Bruno Hertlein, Spilldesigner

Samarbeid

Bli med i en etablert organisasjon. Ikke bare får du personlige fordeler, men du kan også lære verdifulle tips fra dine medspillere. Det er rett og slett mer gøy å spille sammen!

Togimperium

Utvid alltid lokomotivstallen til stasjonen din først, om mulig. Da kan du ha flere tog og transportere flere varer, som igjen innebærer større inntekter og mer prestisje.

Seriekoblinger

Bruk sammehengende planer (f.eks. tre -> planker, planker -> by). På denne måten minsker du antallet bomturer og du kan tjene mer penger og, ofte også, mer prestisje.

Stasjonskontroll

Utvid restauranten, handlesenteret og hotellet tidlig om du spiller i en aktiv organisasjon. Medspillerne dine vil jevnlig samle bonuser for deg.

Forskningsånd

Utvid laboratoriet langt nok til at du kan forske på perioderiktige koblinger. Omdu fortsatt har forskningspoeng til overs ved slutten av en periode, kan du starte å forske på nye tog mye tidligere. En full konto når du endrer periode kan hjelpe deg med å utvide lokomotivstallen så fort som mulig.

Bedre oversikt

Bruk widgets. De lar deg holde et øye med fremgangen i alle tilknyttede byer og samle bonuser for organisasjonsmedlemmene dine med ett enkelt klikk.

Samlet i sluttspillet

Sluttspillet til de største megabyene starter etter den sjette perioden. Her er det viktig å spille sammen, som et lag, og lytte til hva de erfarne spillerne har å melde. Du kan kun lykkes om alle jobber sammen.

Start en karrière.

Prøv å få karrièreprestasjoner og løs dem inn øyeblikkelig. Dette øker ikke bare karrièrenivået, men gir deg også et helt eget karrièrelokomotiv som du kan fortsette å forbedre.

Utforskningstur

Når du er kjent med spillet og har spilt noen runder, så kan du ta en titt på alle scenariene til Rail Nation. Disse byr på en rekke forskjellige spillopplevelser, samt enda mer moro.

Nye utfordringer

Som en erfaren spiller, burde du ikke gå glipp av de unike hendelsesserverne. I Platform X, f.eks., så finner du alltid nye spillsystemer.