La den store reisen begynne

Kjære jernbane-fans,

I dag gir vi dere karrierelokomotivet i all sin prakt, siden dere nå selv kan utplassere det. Dette lokomotivet er fra nå av deres lojale kompanjong. Når det har blitt låst opp, er det tilgjengelig på alle kompatible servere og på alle spillrunder.

Vi har lyst til å feire starten på denne store reisen sammen med dere alle!

Her kan du finne et overblikk over all informasjonen:

Hva er karrierelokomotivet?

Karrierelokomotivet er det personlige lokomotivet ditt som alltid er tilgjengelig for deg. Det kan brukes samtidig på alle servere du spiller på og vil fra nå av være evig tilgjengelig for deg. Du kan forbedre lokomotivet i karriere-seksjonen. Disse oppgraderingene er også permanente.

Hvordan får du karrierelokomotivet?

Lokomotivet låses automatisk opp for deg når du når karrierenivå 2.

Hvordan kan du forbedre lokomotivet?

Karrierepoengene dine veksles inn i teknologipoeng ett for ett som du så kan investere i karrierelokomotivet ditt. Det finnes oppgraderinger for fart, akselerasjon, trekkraft og pålitelighet. Du kan også låse opp muligheten for å frakte varer fra senere perioder.

Kan karrierelokomotivet brukes overalt?

Når det slippes kan karrierelokomotivet brukes både på Europe- og Classic-scenario med en gang. Ettersom USA-scenarioet ikke foreløpig er kompatibelt, kommer vi til å arbeide videre med utviklingen og introdusere karrierelokomotivet der senere. DE-101 Golden Gate og US-102 Grand Central er unntak, ettersom de allerede har blitt oppgradert med teknologien fra Europe-serverne. Karrierelokomotivet kommer derfor også til å være tilgjengelig på disse serverne når det kommer.

Vi ønsker deg mye glede med den nye prestasjonen din!
Teamet bak Rail Nation