Til Europa!

Opplev et nytt Rail Nation med “Steam over Europe“!

Rail Nation – “Steam over Europe” tar deg for første gang med langs de fascinerende jernbanene på et autentisk kart over Europa. Strategene fra hele verden kan nå kjøre på i 50 ekte byer og bli med i den spennende regionkonkurransen.

Som alltid i Rail Nation kan du se frem til realistiske og detaljerte damp-, diesel- og elektriske tog og lokomotiver som frakter 48 forskjellige varer og passasjerer. Alle funksjoner fra tidligere scenarioer (classic og USA) er tatt med, samt lagt til noen helt nye funksjoner.

Rail Nation – “Steam over Europe” fokuserer enda mer enn noensinne på samspillet mellom spillerne. For å kunne få byene til å vokse må de berømte severdighetene oppgraderes tilsvarende. Lukrative spesialruter kan bare brukes etter at mange spillere har investert en viss sum for å oppgradere de.
Spillere kan velges inn som ordførere eller presidenter med mål om å koordinere og optimalisere arbeidet for de andre spillerne.
Enda en nyhet: Skip frakter varer til alle de ti regionene i Europa og gjør det mulig å få sjeldne varer levert til havnene. I tillegg oppfordres det til samhandling mellom spillere i forskjellige regioner.

Det nye brukergrensesnittet (kjent fra mobilversjonen) vil for første gang bli brukt i nettleserversjonen også.