En stor oppdatering er på vei!

Kjære jernbane-fans,

Med ‘Steam over Europe‘ introduserte vi ikke bare et nytt kart i fjor, men også en helt ny versjon av Rail Nation. I moderniseringsprosessen skulle alle scenarioene inklusiv mobilappen gjøres mer strømlinjeformet, både i utseende og i den tekniske strukturen. Etter utgivelsen forsto vi fort at vi måtte arbeide mer og vi kunne gjøre flere forbedringer.

Vi har derfor sett på tilbakemeldingene fra dere, snakket med spillere og lagt opp til en ny revisjon. Tiden er nå kommet: Den første store oppdateringen til Rail Nation er klar! Oppdateringen er allerede lagt ut på testserverne våre.

Oppdateringen tar for seg den største bekymringen til spillerne: det nye brukergrensesnittet. Det er fullstendig redesignet. I tillegg har oppdateringen kommet med flere tekniske funksjoner, som for eksempel widgets og en ny pluskonto. ‘Steam over Europe’-versjonen gir grunnlaget for denne revisjonen og derfor får ikke de klassiske serverne utnyttet oppdateringen fullt ut til å begynne med. Bildene viser dere hvilket innhold i spillet som kommer til hvilken versjon.

Alle servere med USA-scenario vil bli oppdatert til siste versjonen og dermed også få ny RTS (kalkulasjoner i bakgrunnen) og forbedret ytelse. Endringen kommer neste gang spillverdenen starter på nytt. I denne tabellen kan du se de omtrentlige datoene.

Oppdateringen er et stort skritt både med tanke på spillkvalitet og stabilitet. Langtidsmålet vårt er at alle scenarioer skal være strømlinjet både teknisk og visuelt sett og dette steget vil gjøre det veldig mye enklere fremover både med utvikling og vedlikehold. For eksempel vil feilkorrigering og nytt spillinnhold være isolert fra scenarioet og raskere å implementere. Dessverre vil ikke de klassiske serverne gå over før 2018.

Vi kommer til å diskutere innholdet i denne oppdateringen mer detaljert i løpet av de kommende ukene. Vi ønsker dere mye glede og en trygg reise!

Teamet bak Rail Nation