Oppdatering 4.2.0

Vær hilset, jernbaneentusiaster,

Vi har allerede gitt dere mye informasjon 4.2.0-oppdateringen de siste ukene. De første serverne har allerede mottatt oppdateringen nå. Ved slutten av neste uke, vil alle servere kjøre versjon 4.2.0.

Her har du et sammendrag av den viktigste informasjonen. Oppdateringen byr på noen store endringer som vi har utviklet i samarbeid med spillere. I tillegg er det mange feilkorrigeringer og viktige ytelsesforbedringer.

Ikke alt nytt innhold vil bli låst opp på alle spillverdener øyeblikkelig, riktig nok. Europa-servere,og DE-101 og US-102 vil få alt det nye innholdet låst opp med oppdateringen.Servere for  USA-scenario trenger en omstart før det nye innholdet låses opp. Classic-servere vil i første omgang bare få funksjonene til den nye plusskontoen – tre av de som kommer øyeblikkelig med oppdateringen. Det detaljerte prestisjeoverblikket kommer så fort spillverdenene er startet på nytt.

Følgende overblikk gir deg mer informasjon om de viktigste funksjonen i oppdateringen.

Ytelse- og feilkorrigeringer

Innlastingstider har blitt dramatisk redusert i 4.2.0-oppdateringen. Vi har sett på enkelte handlinger ved valget av flere lokomotiver og også gjort det å åpne enkelte skjermbilder og funksjoner raskere.

Feilkorrigeringer utgjør også en stor del av oppdateringen. Vi har gjort mye arbeid for å forbedre spillopplevelsen for dere. En liste er tilgjengelig i endringslogg-seksjonen på vårt forum.

UTSEENDE

Det grafiske grensesnittet ble forbedret i samarbeid med spillere. Det er nå mer likt Classic-versjonens grensesnitt igjen. Utviklingen var hovedsaklig rettet mot fire kriterier: oversikt, tydelighet, helhet og enkelhet. Her har vi gjort et stort fremsteg og vi fortsette å jobbe med videre utbedringer.

Plusskonto

Plusskontoen har fått fire nye funksjoner. Den ofte etterspurte funksjonen til å lagre planer har endelig funnet vei inn i spillet. I tillegg, plusskontoen inkluderer nå også en detaljert prestisjeoversikt som spillere har bedt om ganske lenge. Et vedlikeholdsfilter og en garantert bonusvideo for flere belønninger er også en del av pakken. Med denne oppdateringen, vil prisen på plusskontoer bli økt til 150 gull. Frem til slutten av oktober, riktig nok, kan den nye plusskontoen fortsatt bli kjøpt til 100 gull; dette betyr at du kan prøve ut de nye funksjonene uten at det koster mer.

Widgets

Widgets er kraftige nye verktøy i Rail Nation. I form av lister, kan de plasseres på skjermen individuelt, flyttes og skalers, og de kan utføre mange handlinger direkte. For øyeblikket finnes det fire forskjellige widgets: organisasjoner, lokomotiver, byer og konkurranser. Flere av disse hjelpemidlene er planlagt.

Chat

Chat-funksjonen har blitt overhalted i 4.2.0-oppdateringen også. Den har blitt samkjørt med grensesnittet og forbedret i henhold til layout og lesbarhet. Funksjonen som lar spilleres meldinger bli kopiert ved hjelp av tastatursnarveier er også tilbake, etter stor etterspørsel fra mange spillere. Tilkoblingen til chat-serveren har også blitt forbedret.

Vi ønsker dere mye glede og en trygg reise!
Teamet bak Rail Nation